Endelig ser det ut til at Phloxen som jeg har i hagen finner seg til rette. Det er mange år siden jeg første gang kjøpte Phlox og plantet i ut i bedene, men det ble liksom ikke noe ut av de, og så var de borte.

Da deler av hagen ble lagt om etter bygging av drivhus bestemte jeg meg for å prøve igjen, og jeg har plantet Phlox i varierende farger rundt i de forskjellige bedene. Nå ser det endelig ut til at de begynner å trives, og i et av de nyeste bedene står de som er cerise farget, som i bildet over og under.

DSC_1425 (2).JPG

I bildet over og under kan en se hvordan Phloxen står sammen med blomstene rundt.

DSC_1430 (2)

DSC_1459

DSC_1475

Sneglene prøver så godt de kan å ta knekken på Phloxen når de er små og spinkle om våren, men nå ser det ut til at det kommer opp såpass mange stengler at mange likevel klarer seg. Til min store glede.

Den som er cerise farget, og en i lys lilla, blomstrer nå. Dermed venter jeg bare på den som står sammen med rosene ved siden av pergolaen. Det er rett før den blomstrer.

DSC_1727 (2)

DSC_1725 (2)

DSC_1761