Dette gigantiske hageanlegget ligger litt bortgjemt ute på landet, og det er ikke før du ser størrelsen på parkeringsplassen at du forstår at her kommer noe stort. Men før du kommer til denne er det ikke noe som tilsier hva du har i vente.

Dersom du bestemmer deg for å besøke hagene så sett av dagen til å vandre rundt og sette seg ned, og la deg inspirere. Det er flere koselige spisesteder hvor du kan kjøpe god mat og drikke til en helt grei pris.

Det som også er kjekt i Nederland er at de lar deg ta hunden med, og da har vi mulighet til å nyte i fred uten å tenke på at de må passes av familie og venner, eller at en av oss må se etter dem og lufte ved bilen, og så bytte etter passende tid.

Appeltern er en hage der firma som jobber innen hagesektoren kan vise fram det de har å by på. Det betyr at du har alle slags typer hage som du kan se på og la deg inspirere av. Navn på firma finner du også dersom du lurer på noe.

For egen del tar jeg mange bilder når vi er på hagebesøk. Da kan jeg gå tilbake til disse i ettertid og se om det er noe jeg kan bruke i egen hage. Det er jo så mange inntrykk og ikke så lett å huske alt. Da er det godt å ha bildene for å hjelpe en å hente fram de gode hageminnene.