I går 16.januar måtte jeg ut i hagen og ta bilder i det vakre vinterværet. Kald luft fra Russland gjør at vi er inne i en periode der gradestokken kryper nedover, og hagen og naturen rundt oss er dekket av et hvitt teppe som lyser opp når solen skinner på det. Her på Vestlandet er vintrene milde, og vi har som regel ganske korte perioder med minusgrader. Slik det ser ut nå får vi beholde denne værtypen en liten uke til, så det er bare å nyte det.

Det er mange vakre motiver i dette snølandskapet i hagen. Det ser ut som hagens forskjellige planter har fått små dyner og diverse former for bekledning. Naturens egne kunstverk.

Drivhuset blir oppvarmet av en ovn som er beregnet på et litt større areal, så vi satser på at den klarer å holde liv i de varmekjære plantene som står der inne. De siste dagene har solen vært framme gjennom dagene og da blir det fort godt og varmt der inne selv om det er kaldt ute.

Det blir spennende å se hvordan hagen har klart seg etter denne vinteren. Det er flere nye bed, og plantene i disse håper jeg har fått etablert seg godt i løpet av sommermånedene.

DSC_0015 (2)

DSC_0058 (3)DSC_0039 (2)DSC_0051 (3)DSC_0061 (2)DSC_0024 (2)DSC_0043 (2)

DSC_0014 (3)DSC_0046 (2)