I fjor på denne tiden startet vi opp med “Prosjekt Drivhus”. Den opprinnelige planen var å gjøre det om våren, men så ble det et høst prosjekt med alle de utfordringene som høstværet bød på.

Det er vanskelig å grave og å flytte på større jordmasser når regnet er der dag etter dag, og dermed tok forarbeidet lenger tid enn hva en hadde planlagt og tenkt. Når det er sagt så gikk det fort framover de dagene det var opphold, og firmaet som gjorde jobben stod virkelig på. De var hele tiden løsningsorientert, og var samtidig tydelige på hva som lot seg gjennomføre når ideene mine kanskje var litt i overkant optimistiske.

I forkant var alle byggetillatelser osv på plass. Når det er såpass kostbart som dette prosjektet var, så er det viktig at ting blir gjort etter boken. En ønsker ikke å måtte rive ting igjen. Vi bor i LNF område og da er det andre regler enn i et boligfelt i byen.

Drivhuset er plassert på tomtegrensen for å utnytte plassen best mulig, og for å få så gode solforhold som mulig. Dette har fungert optimalt. Denne delen av hagen har nå blitt stedet vi oppholder oss mest i, og her nyter en også de nye bedene og det de har å tilby av blomster med mer.