Det er som om hagedrømmen går i oppfyllelse når vi får så mye fint vær på forsommeren. Nesten alt jeg har plantet ut i bedene har fått lov til å vokse i fred og ro, og det har vært en fornøyelse å følge med i utviklingen.

Når en ikke har holdt på i bedene så har terrassen blitt flittig brukt. Å kunne spise alle måltider ute er nesten for godt til å være sant. Selv i disse dager når temperaturen har sunket noen grader så nytes maten enten ute eller i drivhuset.

Så er spørsmålet om vi får gleden av denne typen sommervær framover også? Litt regn trenger hagen, men jeg sier ja takk til soldager i ukene som kommer.

WP_20160610_16_18_14_Rich (2)
Hagehundene nyter også det fine været foran agapatusen som holder på å springe ut i blomst.
WP_20160609_10_35_18_Rich (2)
Jeg nyter å se hvordan plantene vokser seg store, og at de så smått begynner å blomstre. Det er ikke lenge før nå! Valmuene er først ute.