Da var det på tide med en oppdatering fra drivhuset og her er gleden stor. IKEA er til stor hjelp.

I går hadde jeg et ærend i Stavanger og tenkte at det kunne være greit å stikke innom IKEA for å se om de hadde noen brett jeg kunne bruke på de smale hyllene i drivhuset, og så trengte jeg flere av plastbakkene som jeg bruker under pottene. Jeg fant ut at noen hvite oppbevaringsbokser var helt perfekte til å sette pottene med det jeg har priklet i, flere plastbakker ble kjøpt, noen krukker, og da jeg kom til utgangen så jeg hyllen på bildet over og fant ut at den var akkurat det jeg trengte for å få bedre plass. Er den ikke fin?

Som dere ser på bildet under så er det plass til tre stykk plast bakker, og tre stykk oppbevaringsbokser på toppen. Det er også et pluss at lokkene til disse oppbevaringsboksene har en liten kant som gjør at de også kan settes under pottene og er greie når disse skal vannes.

Vips så hadde jeg plass til tre nye brett på bordet som kan fylles opp av nye planter som gleder seg til å få mer plass. I løpet av ettermiddagen har det kommet flere planter på plass.

Resultatet av at dette var så vellykket er at jeg nok må en tur innom IKEA i morgen også. Jeg har regnet ut at jeg har plass til en til hylle ved siden av den som kom på plass i dag. Planter har blitt flyttet og det er bare å sette i gang å få en ny hylle opp å stå.

WP_20160422_16_11_05_Rich
Hylle med brett på plass. Denne damen ble meget fornøyd.
WP_20160422_16_15_17_Rich (2)
Plass til tre nye brett!
WP_20160422_18_42_31_Rich
Nå har nye brett begynt å fylles.