Vi nyter solfylte vårdager i hage og drivhus. Nå er vi i full gang med å prikle om, og det fylles raskt opp på plantebrettene. Jeg har fått alle pyntekorg småplantene over i større potter som de kan stå i til de skal plantes ut. Hestemynte, oksetunge, dahlia med mer, har også fått bedre plass. Noen av bedene har vi også fått ryddet i og dermed er det mulig å se hvilke av de nye staudene fra i fjor har overlevd vinteren.

Det er spennende å holde på i hagen denne våren, spesielt fordi det er første våren etter at vi laget de nye bedene sist vinter og vi har prøvd ut mange nye planter. Håpet er å fortsette å plante ut stauder slik at en har en god ramme for bedene med disse. Deretter kan en være litt mer utforskende og leken med de ettårige blomstene som en dyrker fram i drivhuset.

At det er kjekt arbeid det er sikkert, og så er det takknemlig arbeid fordi en ser så tydelige resultater av det en gjør. Under følger noen bilder fra drivhuset som jeg har tatt i dag, og fra det ene bedet vi renset i går. Liljene er på vei opp bakerst mot gjerdet.

WP_20160409_12_10_55_RichWP_20160409_13_33_27_Rich

WP_20160409_13_33_42_Rich