Jeg har lenge tenkt på at jeg ville lage et oppslag med rosene vi har i hagen. Jeg har ikke tatt bilde av alle, men jeg har en del bilder som jeg er fornøyd med, og gjerne vil dele.

Når det gjelder dette med navn på de forskjellige så er jeg ikke så flink som mange andre til å notere ned dette på en hensiktsmessig måte, slik at jeg kan informere om det ved behov. Jeg skal prøve å bli flinkere. Selv har jeg fra tid til annen hatt glede av å få vite navnet, så jeg regner med at det er tilfellet for andre også.

Jeg legger noen bilder her, og så lager jeg en side med roser som en kan gå inn på fra menyen under “Vår Hage”. Der legger jeg et galleri, ” Hagens Roser” slik at en får en hel serie. Selv liker jeg galleri funksjonen, og denne gangen satser jeg på å klare å laste opp alle bildene. På selve siden ligger bildene i lite format, og en må klikke seg inn på et av disse for å få opp lysbildefunksjon og større utgave av bildet.

Vår velduftene prestegårdsrose.
Vår velduftende prestegårdsrose.
Denne var i hagen da vi flyttet til huset. Den er lett å bre utover med de lange grenene som skyter ut. Det er bare et spørsmål om hvor stor en vil ha den.
Denne var i hagen da vi flyttet til huset. Den er lett å bre utover med de lange grenene som skyter ut. Det er bare et spørsmål om hvor stor en vil ha den.
Klatrerosen som vi tror er flammentanz. Den blomstrer rikelig gjennom sommeren dersom en klipper vekk det som er vissent.
Klatrerosen som vi tror er Flammentanz. Den blomstrer rikelig gjennom sommeren dersom en klipper vekk det som er vissent.