Det er lenge siden jeg skrev noe på bloggen. Når hagen ligger i dvale så har det lett for å bli slik.

I går tok jeg kameraet med meg ut i hagen for å ta noen bilder av en hage som hadde fått et hvitt teppe lagt over seg. Solen skinte fra en blå, blå himmel og lyset fra sneen får en til å glemme mørke vinterdager. Det er kaldt, men det er vakkert.

Vi har mange småfugler i hagen og nå med det kjølige været så ser de ut som små runde baller der de blåser opp fjærene for å holde varmen. Jeg var ute med mat til dem etter at en rødstrupe hadde vært på stuevinduet og nærmest gitt beskjed om at nå var det på tide at vi gjorde noe. Det er et privilegiet å få bo så tett på naturen.

Jeg har laget en nye side under menyen “Vår Hage” med bilder fra denne vinterdagen.  Her legger jeg bare ut et par bilder.

DSC_0016 (2)

DSC_0033 (2)

DSC_0067 (2)