I år som tidligere år, har jeg et fast sted hvor jeg planter spanske margeritter. I det ene bedet langs en lun sydvendt vegg er det tett med mange forskjellige løkplanter. Det betyr at det er vanskelig å ha stauder her, fordi løkplantene kveler dem noe i oppstarten om våren. Løsningen har derfor vært å plante spanske margeritter. Hvert år så tilfører jeg noe ny jord, og de trives utrolig bra, og vokser seg store og kraftige i løpet av sommeren. I dette bedet har jeg også noen lavendel som har vokst seg ganske store.

Legger også ut et bilde av det samme bedet med løkplantene i blomst tidligere i hagesesongen.

Denne lyserøde tulipanen, og flere av samme slaget, pluss noen røde,  har blomstret i dette bedet i over 20 år. Det er i grunnen ganske fantastisk så hardføre de er.
Denne lyserøde tulipanen, og flere av samme slaget, pluss noen røde, har blomstret i dette bedet i over 20 år. Det er i grunnen ganske fantastisk så hardføre de er.